VEGAN KOOKWORKSHOP

Vegan Kookworkshop

Waar mag je je aan verwachten?

Verwacht je tijdens deze workshop aan eenvoudige gerechten met subtiele verrassingen, en vooral een gezellige introductie in de plantaardige keuken.

We gaan aan de slag met enkele ingrediënten die (in de toekomst) niet mogen ontbreken in je keuken, en die de overgang naar vaker plantaardig koken een stuk eenvoudiger maken. We vertalen nori, edelgistvlokken, kala namak en aquafaba naar begrijpelijke taal en leren wat je ermee kan doen. Je krijgt ideeën voor voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, en wat overblijft na het diner neem je mee naar huis, samen met een digitale receptenbundel.

Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken? Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.

Een greep uit het aanbod

  • Energy balls
  • Bitterballen
  • Amandelkaas
  • Krokante honing tofu
  • Nacho cheesecake (aardappels/wortel)
  • Scrambled tofu
  • Chocoladetaart met zijden tofu
    (avocado & zoete aardappel)
  • Groentenmuffins
  • No tuna salad

We starten stipt om 10u
Gelieve zelf een mesje, een snijplank en schort mee te brengen.

€77 per persoon

Inclusief :

  • dranken ( waters, homemade mocktail (non-alcoholisch), 1 glas cava & 2 glas witte/rode wijn)
  • receptenboekje (de receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd)
  • productkennis en begeleiding van een native chef of vergelijkbaar door ervaring
  • gezellig tafelen in authentiek industrieel kader
  • kleine groepen tussen 10 – 15 personen

Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk. We raden je aan om de gereserveerde plaats door te geven.