Background

CATERING

CATERING & EVENTS

Proef de wereld tot op je bord met Illie Mangaro. Gekruid met passie, gekleurd met verbeelding en aangepast aan jouw wensen!

Bij ons kan je terecht voor verschillende soorten catering en evenementen, bijvoorbeeld: trouwfeesten, jubileum communiefeesten, lentefeest, verjaardagsfeest, recepties,… .
The sky is the limit en ook met zotte ideeën kan je bij ons terecht. Ons jong en dynamisch team denkt graag met je mee!

Illie Mangaro biedt verfijnde gerechten voor elk van jouw evenementen. Pure ingrediënten, authentieke recepten uit verschillende wereldkeukens op z’n Illies. Inspiraties van de native chefs uit Thailand, Marokko, Italië, Spanje… zorgt voor jouw high-end evenement.

Waarom Illie Mangaro een duurzame cateraar is? Illie’s inheemse chef-koks ontwikkelen recepten volgens het aanbod van haar lokale biologische boer (korte keten). Illie’s team hecht het grootste belang aan duurzaamheid, ecologische voetafdruk en pure producten. Illie Mangaro heeft een hart voor mens, dier & planeet.

That’s what you taste!

Bij Illie Mangaro geloven we dat klantgerichtheid niet alleen een waarde is, maar een levensstijl. Het is de drijvende kracht achter alles wat we doen en waar we ons mee onderscheiden van anderen. We zijn er trots op om onze klanten op de eerste plaats te zetten, en dat laten we graag aan iedereen weten.

Wil je de Illie Mangaro-ervaring zelf ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe klantgerichtheid een verschil kan maken in uw ervaring. We kijken ernaar uit om samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen!

Illie denkt graag mee met je event. Bekijk hieronder ons aanbod.

Wij zijn huis-cateraar van de volgende feestzalen

  • Blanc Fixe – Drongen
    Oude pigmentfabriek waarvan het authentieke karakter volledig bewaard is gebleven. 
  • Doxtudio – Dok Noord
    Ideaal voor zakelijke meetings en bedrijfsevents.
  • De Wilde Brouwers – Merelbeke
    Ideaal voor trouwfeesten in een historische brouwerij.
  • Onze eigen locatie op Dok Noord kan zonder en met catering gehuurd worden (tot 100 personen) All-in locatie

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN

Leuke, vlotte samenwerking…

“We zijn zeer tevreden van Illie Mangaro! Leuke, vlotte samenwerking met een spontane, engergieke madam. Ook zeer lekker catering.”

(H)eerlijke keuken & no-nonsens…

“Als we Illie mangaro zouden samenvatten in 2 woorden: (h)eerlijke keuken & no-nonsens. Echt een aanrader!” — Cindy

Een overheerlijk salade buffet…

“Wat een overheerlijk salade buffet. Onze gasten waren ongelooflijk verrast door de geuren, kleuren en soms verrassende smaakcombinaties. Kortom, wij hebben gescoord bij onze vrienden. Je hebt er zeker en vast een paar nieuwe klanten bij.” — Kitty

Een onvergetelijk feest…

“Ik wil je nog eens bedanken voor de fijne samenwerking! Je hebt me, dankzij jouw professionele aanpak, een onvergetelijk feest bezorgd! DANKJEWEL Iedereen was er het unaniem mee eens dat jouw keuken heel lekker is, en de bediening navenant. Proficiat!” — Anne

Garant voor kwaliteit…

“De lunch van Ilie Mangaro ter gelegenheid van de dag van de kinesitherapie was super lekker. Pure en gezonde keuken. De creativiteit en de klantvriendelijkheid van Ilse staan garant voor kwaliteit.” — UGent

Zeer tevreden met de samenwerking…

“Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking voor ons trouwfeest met Illie Mangaro en kunnen het enkel aanraden voor iedereen die een tof, verrassend feest wil organiseren.”

Zeer professioneel, onvergetelijk feest…

“Vorig jaar gingen wij op zoek naar een cateraar. Via de zaal Blanc Fixe hadden we een aantal contacten doorgekregen. Ilse was de eerste kandidaat die onmiddellijk op onze oproep reageerde. Deze vlotte en open manier van communiceren, zowel in het begin als bij het later uitwerken van het feest, heeft bij ons de doorslag gegeven  Wij wouden niet het klassieke trouwfeestdiner en Ilse ging onmiddellijk mee in ons idee van foodsharing en wereldkeuken met Thaise, Marrokaanse en Italiaanse gerechten. Ze bracht zelf veel goede voorstellen op tafel (letterlijk), zoals oude soepterrines van de grootouders / rommelmarkten om het voorgerecht op te fleuren. Op het feest zelf was Ilse en haar team zeer professioneel en hebben we van onze gasten enkel lovende reacties gekregen over de kwali -en kwantiteit van de hapjes, gerechten en dessertjes. Kortom, we zijn er van overtuigd dat we de juiste cateraar hebben gekozen die bijgedragen heeft tot een onvergetelijk feest!” — Jan & Katrijn”

Meer dan geslaagd…

“Bedankt voor de foto’s heel fijn om terug te zien! We hadden een enorm fijn kamp en de kookworkshop was ook meer dan geslaagd, wat je kan terugzien op al de lachende gezichten. – Magali”