Background

CATERING

CATERING & EVENTS

Als culinaire reisduif brengt Illie Mangaro de wereld op je bord. Gekruid met passie, gekleurd met verbeelding en aangepast aan jouw wensen biedt Illie Mangaro verfijnde gerechten voor elk van jouw evenementen.

Pure producten, authentieke recepten uit verschillende wereldkeukens met telkens een innovatieve toets. Inspiraties uit de lokale keukens van Thailand, Marokko, Italië, Spanje… fleuren jouw event op.

Illie Mangaro werkt samen met een lokale bioboer ‘korte keten’.
Dat smaak je!
Illie’s chefs zijn creatief met het aanbod van onze lokale bioboer ‘korte keten’.  Daarom kunnen bepaalde gerechten lichtjes wijzigen van samenstelling.

Illie Mangaro is gespecialiseerd in de vegetarische & veganistische keuken.
Illie denkt graag mee met je event. Aarzel niet om ons te contacteren!

Illie’s catering concepten

Werelds buffet met invloeden uit Thailand, Italië en Marokko … aangevuld met vlees en vis op de Ofyr/Octafire.

 • < 20 personen: enkel afhaal.
 • Illie’s green pepper package: 21 tot 30 personen.
 • Illie’s yellow pepper package: 31 tot 40 personen.
 • Illie’s orange pepper package: 41 tot 50 personen.
 • Illie’s red pepper package: 51 tot 60 personen.
 • Illie’s showcooking met Octafire: vanaf 80 personen.
Illie’s show cooking formules

in samenwerking met onze vleespartners
vanaf 80 personen.

 • Onze Lokale vleespartner Frank laat zich beïnvloeden door zowel de klassieke Texas style (Smoker) barbecue en fusioneren die graag met de bombastisch Aziatische streetfood stijl.
 • Illie’s lokale showcooking beleving met de Octafire van onze partner Stijn. Onze chef bereidt heerlijke vis en vleesgerechten op de Octafire op de locatie van uw keuze! In alle seizoenen kan je genieten van de gezelligheid van open vuur en sappige gerechtjes. Het gebruik van eikenhout zorgt voor een unieke, lichtgerookte smaak. Niet zomaar een barbecue dus! Het is een echt pronkstuk en zorgt voor sfeer, warmte en show op jouw feest of evenement. En dit alles in combinatie met een uitgebreid groentebuffet.

Wij zijn huis-cateraar van de volgende feestzalen

 • Blanc Fixe – Drongen
  Oude pigmentfabriek waarvan het authentieke karakter volledig bewaard is gebleven. 
 • De Opera – Gent
  Ideaal voor zakelijke meetings en bedrijfsevents.
 • Doxtudio – Dok Noord
  Ideaal voor zakelijke meetings en bedrijfsevents.
 • De Wilde Brouwers – Merelbeke
  Ideaal voor trouwfeesten in een historische brouwerij.
 • Onze eigen locatie op Dok Noord kan zonder en met catering gehuurd worden (voor 100 personen) All-in locatie

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN

Leuke, vlotte samenwerking…

“We zijn zeer tevreden van Illie Mangaro! Leuke, vlotte samenwerking met een spontane, engergieke madam. Ook zeer lekker catering.”

(H)eerlijke keuken & no-nonsens…

“Als we Illie mangaro zouden samenvatten in 2 woorden: (h)eerlijke keuken & no-nonsens. Echt een aanrader!” — Cindy

Een overheerlijk salade buffet…

“Wat een overheerlijk salade buffet. Onze gasten waren ongelooflijk verrast door de geuren, kleuren en soms verrassende smaakcombinaties. Kortom, wij hebben gescoord bij onze vrienden. Je hebt er zeker en vast een paar nieuwe klanten bij.” — Kitty

Een onvergetelijk feest…

“Ik wil je nog eens bedanken voor de fijne samenwerking! Je hebt me, dankzij jouw professionele aanpak, een onvergetelijk feest bezorgd! DANKJEWEL Iedereen was er het unaniem mee eens dat jouw keuken heel lekker is, en de bediening navenant. Proficiat!” — Anne

Garant voor kwaliteit…

“De lunch van Ilie Mangaro ter gelegenheid van de dag van de kinesitherapie was super lekker. Pure en gezonde keuken. De creativiteit en de klantvriendelijkheid van Ilse staan garant voor kwaliteit.” — UGent

Enorm lekkere catering…

“Bedankt voor de enorm lekkere catering. Het was precies zoals we voor ogen hadden (en zelfs beter).” — Jan

Zeer tevreden met de samenwerking…

“Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking voor ons trouwfeest met Illie Mangaro en kunnen het enkel aanraden voor iedereen die een tof, verrassend feest wil organiseren.”

Zeer professioneel, onvergetelijk feest…

“Vorig jaar gingen wij op zoek naar een cateraar. Via de zaal Blanc Fixe hadden we een aantal contacten doorgekregen. Ilse was de eerste kandidaat die onmiddellijk op onze oproep reageerde. Deze vlotte en open manier van communiceren, zowel in het begin als bij het later uitwerken van het feest, heeft bij ons de doorslag gegeven  Wij wouden niet het klassieke trouwfeestdiner en Ilse ging onmiddellijk mee in ons idee van foodsharing en wereldkeuken met Thaise, Marrokaanse en Italiaanse gerechten. Ze bracht zelf veel goede voorstellen op tafel (letterlijk), zoals oude soepterrines van de grootouders / rommelmarkten om het voorgerecht op te fleuren. Op het feest zelf was Ilse en haar team zeer professioneel en hebben we van onze gasten enkel lovende reacties gekregen over de kwali -en kwantiteit van de hapjes, gerechten en dessertjes. Kortom, we zijn er van overtuigd dat we de juiste cateraar hebben gekozen die bijgedragen heeft tot een onvergetelijk feest!” — Jan & Katrijn”

Super lekker…

“De afhaalgerechten waren super lekker! Iedereen heeft er van genoten. Hartelijke dank.  – Cathy”

Meer dan geslaagd…

“Bedankt voor de foto’s heel fijn om terug te zien! We hadden een enorm fijn kamp en de kookworkshop was ook meer dan geslaagd, wat je kan terugzien op al de lachende gezichten. – Magali”