FEESTELIJKE HAPJES

Feestelijke hapjes

Feestelijke hapjes workshop

Illie Mangaro’s nieuwe kookworkshop ‘Valentine hapjes’ komt eraan. Op dit kookworkshop leert Illie’s gastchef Hakima Bouyahyaoui je hapjes maken. Leer valentine hapjes maken als een echte foodie.

👩‍🍳 Onze guestchef voor deze avond is Hakima Bouyahyaoui, een Marokkaanse vrouw met een passie voor de echte, authentieke Marokkaanse keuken. Tijdens deze workshop leren we niet alleen Marokkaans geïnspireerde hapjes maken, maar ook muntthee en lekkere mini quiches.
Onze chef laat je kennis maken met de echte authentieke recepten. Hier zie je een aanbod van wat je deze avond allemaal kunt verwachten.

  • Kip pastilla (met honing en geroosterde amandelen opgevuld in fillo deeg)
  • Vis pastilla (opgevuld in fillo deeg met verschillende soorten vis, scampi’s en zeevruchten en fijne groentjes
  • Scampi in de looksaus met basmati rijst.
  • Couscous hapje met geroosterde amandelen, honing, rozijnen en gedroogde abrikozen.
  • Mini kip tajine met gedroogde vruchten
  • Mini lams tajine met olijven
  • Harira soepje met kikkererwten en linzen
  • Feestelijke muntthee
  • Opgevulde vierkante boekjes met fijne groenten, noten en mihoen (genaamd messmen)
  • Feestelijke mini quiche met vis, garnaal en fijne groentjes

Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken?
Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.

We starten stipt om 18.30u
Gelieve zelf een mesje, een snijplank en schort mee te brengen.

€77 per persoon

Inclusief :

  • dranken ( waters, homemade mocktail (non-alcoholisch), 1 glas cava & 2 glas witte/rode wijn)
  • receptenboekje (de receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd)
  • productkennis en begeleiding van een native chef of vergelijkbaar door ervaring
  • afwas is voor rekening van Illie Mangaro
  • gezellig tafelen in authentiek industrieel kader
  • kleine groepen tussen 10 – 15 personen

Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk.

Onze workshops zijn corona-proof en mogen nog steeds doorgaan
  • De kookworkshop kan doorgaan indien de afstand van 1,5 meter toegepast wordt.
    • Ben je alleen of met twee ingeschreven, dan blijf je (alleen, of met twee) op 1.5m van de andere deelnemers.
  • Respecteer de afstand tussen de bubbels, voor jullie veiligheid, èn die van de andere deelnemers.
  • De maaltijd mag ter plekke genuttigd worden aan tafels van maximum 6 personen.
  • Het einduur van de workshop is 22H30. Om 23H00 wordt de zaak afgesloten.
  • Een mondmasker dient gedragen te worden wanneer je je verplaatst in de zaal.
  • Je kan op verschillende strategische plaatsen handgel terugvinden.
  • Al ons materiaal is uiteraard ook hygiënisch en gereinigd. Onze ruimte is goed verlucht (ventilatiesysteem aanwezig).
  • De zaal is voorzien van een C02 meter met temperatuuraanduiding.
  • We vragen dat je bij symptomen zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts ons een seintje geeft en niet deelneemt.  In dit geval vragen wij om een vervanger te zoeken om je plaats in te nemen.  Wij zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor last minute annulaties (onze instructeurs dienen tijdig hun voorbereidingen en bestellingen te doen).

    Dank bij voorbaat om deze punten in acht te nemen.