FEESTELIJKE HAPJES

Feestelijke hapjes

Feestelijke hapjes workshop

Illie Mangaro’s nieuwe kookworkshop ‘Feestelijke hapjes’ komt eraan. Op dit kookworkshop leert Illie’s gastchef Hakima Bouyahyaoui je hapjes maken. Leer feestelijke hapjes maken als een echte foodie.

👩‍🍳 Onze guestchef voor deze avond is Hakima Bouyahyaoui, een Marokkaanse vrouw met een passie voor de echte, authentieke Marokkaanse keuken. Tijdens deze workshop leren we niet alleen Marokkaans geïnspireerde hapjes maken, maar ook muntthee en lekkere mini quiches.
Onze chef laat je kennis maken met de echte authentieke recepten. Hier zie je een aanbod van wat je deze avond allemaal kunt verwachten.

  • Kip pastilla (met honing en geroosterde amandelen opgevuld in fillo deeg)
  • Vis pastilla (opgevuld in fillo deeg met verschillende soorten vis, scampi’s en zeevruchten en fijne groentjes
  • Scampi in de looksaus met basmati rijst.
  • Couscous hapje met geroosterde amandelen, honing, rozijnen en gedroogde abrikozen.
  • Mini kip tajine met gedroogde vruchten
  • Mini lams tajine met olijven
  • Harira soepje met kikkererwten en linzen
  • Feestelijke muntthee
  • Opgevulde vierkante boekjes met fijne groenten, noten en mihoen (genaamd messmen)
  • Feestelijke mini quiche met vis, garnaal en fijne groentjes

Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken?
Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.

We starten stipt om 18.30u

€65 per persoon
Inclusief dranken, receptenboekje*, gezellig tafelen
*De receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd

Gelieve zelf een mesje, een snijplank en schort mee te brengen.

VOLZET!! Feestelijke hapjes (Kookworkshop) — Datum: 9 december 2019
65,00 Book ticket