BELLA ITALIA

ILLIE’S EVENTS

Bella Italia

Italiaanse Kookworkshop

Robin Tison is een chef ‘pur sang’, opgegroeid in een culinaire familie waar hij leerde dat koken niet alleen verbinding onder mensen schept maar ook met hun omgeving.

Goede, zuivere producten draagt hij dan ook hoog in het vaandel en dienen met respect, liefde en tijd behandeld te worden.
Daarin schuilt ook zijn fascinatie met de traditionele keuken van onder meer Toscane, Piemonte & Sicilië.

 

Wat maken we tijdens deze workshops?

NEW DATE SOON, “Toscane & Sicilië

  • Gnocchi met Gorgonzola, Pancetta & Peer
  • Melanzane alla Parmigiana 
  • Granita Limoncello

We starten stipt om 18.30u
Gelieve zelf een mesje, een snijplank en schort mee te brengen.

Inclusief :

  • Dranken (Waters, homemade mocktail (non-alcoholisch), 1 glas cava & 1 glas witte/rode wijn)
  • Receptenboekje (de receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd)
  • Productkennis en begeleiding van een native chef of vergelijkbaar door ervaring
  • Afwas is voor rekening van Illie Mangaro
  • Gezellig tafelen in authentiek industrieel kader
  • Kleine groepen tussen 10 – 15 personen ( workshops gaan door vanaf 10 personen )

Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk.