Onze Partners

Illie Mangaro werkt samen met twee exclusieve hotels in centrum Gent, namelijk Yalo Boutique Hotel en Pillows Grand Hotel Reylof. Deze klassevolle hotels liggen op wandelafstand van Dok Noord, kortom de ideale slaapplaats na teambuilding vol kook- en eetplezier bij Illie Mangaro.

Yalo Boutique Hotel

Yalo is de place to be om te slapen, te eten, te drinken, te vergaderen of te feesten. Met 92 perfect ingerichte designkamers, een fluwelen cocktail- en wijnbar, een foodierestaurant, uitzonderlijke meetingrooms, fitnessruimte en een rooftop om gezien te worden, is Yalo de plek voor zowel locals als zakenmensen en toeristen.

Yalo staat bekend om zijn centrale ligging. Het viersterren boutique hotel kent een uniek concept waar veel energie in gestoken is, van interieur tot beleving. We kozen voor een unieke mix van kleuren, materialen en texturen voor een totaalconcept dat zijn gelijke niet kent. Ieder detail telt.

Iedereen die op zoek is naar een originele locatie in het hart van Gent kan slapen, eten, drinken en vergaderen in Yalo. Reizigers en zakenmensen kunnen in de hotspot de buzz van een bruisend stadshotel ervaren zoals in steden als Parijs, New York of Londen.

Yalo is meer dan een hotel. Het is ook een bar, restaurant, rooftop en een plek voor meetings en events met een uitstekende service dankzij het beste personeel. Maar vooral: het is een inspirerende locatie met een prachtig design, waar 7/7 een dynamische sfeer heerst. Niet voor niets luidt de slogan #Connect to the good life.

Meer informatie vind je op hun website: https://www.yalohotel.com

Pillows Grand Hotel Reylof

Kom thuis in het weldadige herenhuis van 4-sterren Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in Gent, waar modern design is ingebed in een elegant Lodewijk XIV-interieur. Of u op reis bent of een stedentrip maakt, privé of zakelijk, hier geniet u van de rust of van het vertier in het op steenworp afstand historische centrum van Gent.

De 156 nieuwe kamers en suites in Gent bevinden zich in de historische residentie en de nieuwere vleugels die de weelderige binnentuin omsluiten. De serene kamers zijn een compositie van natuurlijke kleuren, originele kunstwerken en het nieuwste comfort voor een perfecte stedelijke ontsnapping.

Meer informatie vind je op hun website: https://www.pillowshotels.com/ghent

Yalo biedt toeristen, locals en zakenmensen een kosmopolitische, originele en kwalitatieve ervaring waar service en gastvrijheid op topniveau samenkomen in een unieke designlocatie in het hart van Gent.

De 156 kamers en suites zijn stuk voor stuk een eerbetoon aan het gevoel voor klasse van Baron Reylof. Geniet van een verrukkelijk bed, het beste bedlinnen, zachte vloerbedekking en kunst aan de wand die voor elke kamer apart is uitgekozen.