TRADITIONEEL KOREA

Traditioneel Korea

Koreaanse Kookworkshop

Een leuke workshop die de healthy foodlovers de kriebels van de lentedagen helpt doorkomen, komt eraan… 

De workshop Koreaans van Younjeong Choi (www.choirigine.com/), onze Koreaanse chef, leert je vlot kennismaken met deze keuken.

Ze leert je de feestelijke authentieke gerechten zoals ze het van thuis geleerd heeft. Tijdens de lente editie leer je o.a. deze gerechten maken:

Onderstaande gerechten kunnen nog worden aangepast!

  • Koreaanse sushi, Kimbab
  • Spicy kipspiesjes met riceball
  • Kimchi pannenkoek
  • Koreaanse verse dumpling, Mandu

We gaan deze 4 gerechten klaar maken onder de vorm van hapjes. Deze gerechten kunnen normaal gezien hoofdgerechten zijn in de Koreaanse keuken. Ze geeft je ook handige tips & tricks over het maken van kimchi. Zo maak je van de prachtige lentedagen iets moois en kleurrijk.

Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken?
Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.

We starten stipt om 18.30u


+- €97 per persoon.

Inclusief :

  • dranken ( waters, homemade mocktail (non-alcoholisch), 1 glas cava & 1 glas witte/rode wijn)
  • receptenboekje (de receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd)
  • productkennis en begeleiding van een koreaanse chef 
  • gezellig tafelen in authentiek industrieel kader
  • een gerecycleerde kookschort die je nadien mee naar huis krijgt
  • kleine groepen tussen 10 – 15 personen ( workshops gaan door vanaf 10 personen )

Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk. We raden je aan om de gereserveerde plaats door te geven.


🌟 Meet the chef 🌟

9 038 km hiervandaan in Busan, Zuid -Korea, is Youn Jeong choi geboren en getogen. Ze is er opgegroeid, heeft er gestudeerd. Na de eerste gouden periode van haar leven, in de warme omgeving van haar familie is ze de liefde gevolgd naar België.

Na het krijgen van twee zoontjes borrelde haar passie voor het koken, meer specifiek de Koreaanse keuken, de gerechten van uit haar kindertijd.

Naast het behalen van het erkende National Korean Food Certificate kon ze inspiratie opdoen bij beroemde Koreaanse chefs (boeddhistische tempels, erkende traditionele instituten en privéscholen. Hier in België deed ze ook veel ervaring op aan gastronomische koksscholen. Met die kennis en ervaringen op zak experimenteerde ze om de traditionele Koreaanse gerechten een hedendaagse twist te geven.

Haar thuiscritici – haar zoontjes, haar man en haar familie – overtuigden haar om haar kookkunsten en de rijke, eerlijke smaken uit Zuid-Korea ook met jou te delen.