TRADITIONEEL KOREA

Traditioneel Korea

Koreaanse Kookworkshop

WINTER EDITIE
Woensdag 5 februari, 2020

Een leuke workshop die de healthy foodlovers de koude winterdagen helpt doorkomen, komt eraan… 

De workshop Koreaans van Younjeong Choi, onze Koreaanse chef, leert je vlot kennismaken met deze keuken. 

Ze leert je de authentieke gerechten zoals ze het van thuis geleerd heeft. Tijdens de wintereditie leer je o.a. deze gerechten maken:

  • 3 soorten Koreaanse Dimsum (vegetarisch en normaal)
  • Feestelijke traditionele maaltijdsoep voor het “nieuwe jaar” (soepje met rice cakes)

Ze geeft je ook handige tips & tricks over het maken van kimchi en laat je de winter kimchi proeven. Zo kan je van die grauwe winterdagen toch iets moois en kleurrijk maken.

LENTE EDITIE
Woensdag 29 april, 2020

Na de wintereditie is er nu de lente-editie van de Workshop Koreaans. Een leuke workshop voor healthy foodlovers die de Koreaanse keuken willen leren kennen.

Onze Koreaanse chef Younjeong Choi geeft meer kleur aan je lentedagen met deze unieke workshop. Ze leert je de authentieke gerechten zoals ze het van thuis geleerd heeft.

Tijdens de lente-editie leer je o.a. deze gerechten maken:

  • Bentoboxen en picknickhapjes 
  • Koreaanse pickles
  • Noedelsalades

Ze geeft je ook handige tips & tricks over het maken van kimchi en laat je de lente kimchi proeven.

Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken?
Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.

We starten stipt om 18.30u

€65 per persoon
Inclusief dranken, receptenboekje*, gezellig tafelen
*De receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd

Gelieve zelf een mesje, een snijplank en schort mee te brengen.

Traditioneel Korea · WINTER EDITIE — Datum: 05 februari 2020
65,00 Book ticket
Traditioneel Korea · LENTE EDITIE — Datum: 29 april 2020
65,00 Book ticket