TRADITIONEEL KOREA

Traditioneel Korea

Koreaanse Kookworkshop

Een leuke workshop die de healthy foodlovers de kriebels van de lentedagen helpt doorkomen, komt eraan… 

De workshop Koreaans van Younjeong Choi(www.choirigine.com/), onze Koreaanse chef, leert je vlot kennismaken met deze keuken.

Ze leert je de feestelijke authentieke gerechten zoals ze het van thuis geleerd heeft. Tijdens de lente editie leer je o.a. deze gerechten maken:

Onderstaande gerechten kunnen nog worden aangepast!

  • Koreaanse sushi, Kimbab
  • Spicy kipspiesjes met riceball
  • Kimchi pannenkoek
  • Koreaanse verse dumpling, Mandu

We gaan deze 4 gerechten klaar maken onder de vorm van hapjes. Deze gerechten kan normaal gezien hoofdgerechten zijn in de Koreaanse keuken. Ze geeft je ook handige tips & tricks over het maken van kimchi. Zo maak je van de prachtige lentedagen iets moois en kleurrijk.

Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken?
Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.

Onze workshops zijn corona-proof en mogen nog steeds doorgaan
  • De kookworkshop kan doorgaan indien de afstand van 1,5 meter toegepast wordt.
    • Ben je alleen of met twee ingeschreven, dan blijf je (alleen, of met twee) op 1.5m van de andere deelnemers.
  • Respecteer de afstand tussen de bubbels, voor jullie veiligheid, èn die van de andere deelnemers.
  • De maaltijd mag ter plekke genuttigd worden aan tafels van maximum 6 personen.
  • Het einduur van de workshop is 22H30. Om 23H00 wordt de zaak afgesloten.
  • Een mondmasker dient gedragen te worden wanneer je je verplaatst in de zaal.
  • Je kan op verschillende strategische plaatsen handgel terugvinden.
  • Al ons materiaal is uiteraard ook hygiënisch en gereinigd. Onze ruimte is goed verlucht (ventilatiesysteem aanwezig).
  • De zaal is voorzien van een C02 meter met temperatuuraanduiding.
  • We vragen dat je bij symptomen zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts ons een seintje geeft en niet deelneemt.  In dit geval vragen wij om een vervanger te zoeken om je plaats in te nemen.  Wij zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor last minute annulaties (onze instructeurs dienen tijdig hun voorbereidingen en bestellingen te doen).

    Dank bij voorbaat om deze punten in acht te nemen.

We starten stipt om 18.30u
Gelieve zelf een mesje, een snijplank en schort mee te brengen.

€77 per persoon

Inclusief :

  • dranken ( waters, homemade mocktail (non-alcoholisch), 1 glas cava & 1 glas witte/rode wijn)
  • receptenboekje (de receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd)
  • productkennis en begeleiding van een native chef of vergelijkbaar door ervaring
  • afwas is voor rekening van Illie Mangaro
  • gezellig tafelen in authentiek industrieel kader
  • kleine groepen tussen 10 – 15 personen ( workshops gaan door vanaf 10 personen )

Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk.