ILLIE’S EVENTS
Traditioneel Korea
Koreaanse Kookworkshop
Voila, het nieuwe jaar is aangebroken.
Samen met onze Koreaanse Chef Youn Jeong Choi bereid je in deze workshop een traditionele Koreaanse nieuwjaarsmaaltijd.
- Maaltijdsoep van pure rundbouillon
- Mix van kleine gerechtjes zoals kleurrijke groentespiesjes met vlees en dipsausjes
- Traditionele noedels
- Klassiek Koreaans dessert met bruine suiker coulis
We maken deze gerechten klaar onder de vorm van hapjes. Younyeong staat te popelen om haar kennis te delen over de
Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken?
Aarzel dan niet om je plekje te reserveren voor deze populaire kookworkshop.
Young Jeong is ook bedreven in het maken van kimchi! Klik hieronder voor meer info over deze workshop in maart 2025
We starten stipt om 18.30u
€97 per persoon.
Inclusief :
- dranken (waters, homemade mocktail (non-alcoholisch), 1 glas cava & 1 glas witte/rode wijn)
- receptenboekje (de recepten worden elektronisch doorgestuurd)
- productkennis en begeleiding van een Koreaanse chef
- gezellig tafelen in authentiek industrieel kader
- een gerecycleerde kookschort die je nadien mee naar huis krijgt
- kleine groepen tussen 10 – 15 personen (workshops gaan door vanaf 10 personen )
Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk. We raden je aan om de gereserveerde plaats door te geven.
🌟 Meet the chef 🌟
9 038 km hiervandaan in Busan, Zuid -Korea, is Youn Jeong choi geboren en getogen. Ze is er opgegroeid, heeft er gestudeerd. Na de eerste gouden periode van haar leven, in de warme omgeving van haar familie is ze de liefde gevolgd naar België.
Na het krijgen van twee zoontjes borrelde haar passie voor het koken, meer specifiek de Koreaanse keuken, de gerechten van uit haar kindertijd.
Naast het behalen van het erkende National Korean Food Certificate kon ze inspiratie opdoen bij beroemde Koreaanse chefs (boeddhistische tempels, erkende traditionele instituten en privéscholen. Hier in België deed ze ook veel ervaring op aan gastronomische koksscholen. Met die kennis en ervaringen op zak experimenteerde ze om de traditionele Koreaanse gerechten een hedendaagse twist te geven.
Haar thuiscritici – haar zoontjes, haar man en haar familie – overtuigden haar om haar kookkunsten en de rijke, eerlijke smaken uit Zuid-Korea ook met jou te delen.