PLANT-BASED

SUMMER APERO KOOKWORKSHOP

Plant-Based Summer Kookworkshop

Datum uitgesteld – met Leslie Page

De vogeltjes fluiten
de bloemetjes bloeien
hoog tijd om terug
de aperitief buiten
te laten vloeien.

Apero o’clock kookworkshop met Leslie Page. Op jonge leeftijd stelde ze zich vragen over de vlees- en visindustrie, waardoor ze op onderzoek trok. En meteen werd het voor haar duidelijk: met die gruwelijke taferelen wou ze totaal niets te maken hebben. Zo zette ze op veertienjarige leeftijd de stap naar een vegetarisch eetpatroon. Enkele jaren later besefte ze ook dat de zuivelindustrie helemaal niet zo onschuldig was en sprong ze logischerwijs meteen in het vegan busje.

Na het vele experimenteren bloeide haar wereld meer en meer open. Talrijke groenten, plantaardige eiwitten, verrassende bindmiddelen en ontelbaar heerlijke kruiden vulden haar kookpotten. Recepten lezen werd een nieuwe hobby en hup… De keuken werd haar favoriete stek. Een nieuwe passie werd ontdekt! En passies zijn er om te delen, vindt ze. Zo brengt ze haar visie, haar manier van leven op een ongedwongen manier over in deze plant-based summer workshop.

Tijdens deze workshop krijg je de kans om de culinaire en gezonde plantaardige keuken te ontdekken en ermee te experimenteren. Leer hoe je easy peasy hapjes in een mum van tijd op de terrastafel tovert! Op het menu vind je onder andere de Houmous Roulette, Puresin Stuffed Mushrooms, Tzaziki Bites, Sweet Potato Tartes, Quiche Muffins en nog zo veel meer terug! Laat die zwoele zomeravonden maar komen!

We starten stipt om 18.30u

+- €97 per persoon.

Inclusief de receptenbundel* en een gezellige apero!

Gelieve zelf een mesje, een snijplank en schort mee te brengen.

*De receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd