Illie’s Motivational Speakers

Marijke Neyt

Gezonde cellen gezond lichaam – word weer oergezond!

vrijdag 13 september 2024 • 19H00 – 22H00
“Gezonde cellen, gezond lichaam – word weer oergezond”
“Onze moderne wereld wijkt heel erg af van hoe de mens evolutionair is gemaakt.
De evolutie heeft nl een blauwdruk achtergelaten in onze cellen. Als de cellen niet krijgen wat ze nodig hebben, dan gaan ze in “laaggradige ontsteking”. Je voelt het niet direct, terwijl het wel de basis vormt van zowat alle moderne aandoeningen en klachten. Het maakt ons als mens fragiel. Dat geldt zowel voor jong als oud.
Wil je graag tot op hoge leeftijd vitaal en gezond blijven? Wil je je kinderen een gezonde start en goede gewoontes meegeven?
Ik breng een breed overzicht van die moderne factoren en wat je eraan kan doen. Je leert ook wat er gebeurt in je cellen en hoe dat je hele gezondheid mee bepaalt. De meeste mensen hebben daar nog niet voldoende zicht op en missen zo belangrijke kansen om hun gezondheid in eigen handen te nemen. Ik geef  praktische handvaten om je gezondheid en welzijn zélf aan te sturen, vanuit de evolutionaire en leefstijlgeneeskunde. Word weer oergezond, dus. Je hele lijf vaart er in één klap wel bij op korte en lange termijn.”
Marijke gaat dieper in op de “laaggradige ontstekingen.”  Ze legt de mogelijke oorzaken bloot en wat hier de gevolgen van zijn.
Ze schetst een blauwdruk van onze cellen en leg bijvoorbeeld uit waarom schoenen ons ziek maken. Maar evengoed kom je te weten welke impact “blauw licht” en de zonnebril hebben op onze slaapkwaliteit en dat de zon onze ‘elektrische oplader is.’
Ben je benieuwd welke voeding ons nu eigenlijk gezond maakt en vooral houdt? En welke supplementen zijn nu eigenlijk écht waardevol? Is vasten waardevol? Is een koude douche nu werkelijk zo gezond als men beweert?
Het antwoord op al deze vragen krijg je van Marijke tijdens haar lezing “Gezonde cellen gezond lichaam – word weer oergezond”!

Wij zorgen voor heerlijke wereldse hapjes en een welkomsdrankje voor iedereen.
De bar zal open zijn waar je kan betalen met cash of kaart.

19:00 – 22:00 Lezing

Prijs: 20 euro (incl. hapje en een welkomstdrankje)

Graag vooraf inschrijven via onderstaande button.

Bij Illie Mangaro Dok-Noord 7, 9000 Gent, tegenover de blauwe kraan.