MALEISISCHE HAPJES

Kookworkshop Maleisië

Maleisische snacks hebben een verscheidenheid aan texturen, smaken en kleuren. Deze keer neemt Carolyn Lee ons mee op een culinaire reis naar het culturele erfgoed van de nederige Nyonya Paitee, samen met de uitbarsting van smaken van de varkensrolletjes en de aromatische roergebakken Peranakan noedels. De smaken van deze keuken zijn uniek, pikant en distinct met typische kruiden. Deze tapasworkshop laat zien hoe divers de smaak en texturen van deze keuken kunnen zijn. Er zullen een aantal moderne wendingen worden gegeven aan traditionele recepten en je kunt beide proeven om te beslissen welke je lekkerder vindt. We zullen ook twee speciale Maleisische dranken maken die passen bij de tapas.

Een greep uit de recepten die je zult aangeleerd krijgen:

Wat u kunt verwachten:

Een onderdompeling in de Maleisische cultuur
2 verschillende hapjes
Nyonya kerabu mee hoon
2 mocktails • Dessert

Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken?
Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.

We starten stipt om 18.00u
Gelieve zelf een mesje, een snijplank en schort mee te brengen.

€97 per persoon

Inclusief :

  • dranken (water, homemade mocktail (non-alcoholisch), 1 glas cava & 1 glas witte/rode wijn)
  • receptenboekje (de recept fiches worden elektronisch doorgestuurd)
  • productkennis en begeleiding van een native chef of vergelijkbaar door ervaring
  • afwas is voor rekening van Illie Mangaro
  • gezellig tafelen in authentiek industrieel kader
  • kleine groepen tussen 10 – 15 personen ( workshops gaan door vanaf 10 personen )

Bij annulatie zijn er geen terugbetalingen mogelijk.