MALEISISCHE HAPJES

Kookworkshop Maleisische hapjes met aangepaste wijnen

Deze workshop is een unieke kans! Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de unieke Peranakan keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleisische en Portugese invloeden.

Maleisische gerechten gaan meestal niet samen met alcohol zoals bier. In deze workshop proberen we enkele wijnen uit om de smaken umami, zoetheid of zuurheid te accentueren. Het wordt een culinaire reis waarbij traditionele gerechten uit het Oosten worden gecombineerd met wijnen. Deze tapasworkshop laat ook zien hoe divers de smaak en texturen van deze keuken kunnen zijn. Er zullen een aantal moderne wendingen worden gegeven aan traditionele recepten en je kunt beide proeven om te beslissen welke je lekkerder vindt.

Wat je kan verwachten:

  • An immersion in Malaysian culture
  • 3 verschillende hapjes
  • 3 verschillende wijnen
  • dessertje met thee en koffie

After hearing all this deliciousness, are you also eager to put on your chef's hat?
Then don't hesitate to reserve your spot.

We start promptly at 18.00h

€97 per persoon.

Inclusive :

  • dranken (water, homemade mocktail (non-alcoholisch) en aangepaste wijnen)
  • recipe booklet ( the recipe sheets are forwarded electronically )
  • mesje, plankje en schort worden voorzien door ons
  • product knowledge and guidance from a native chef or comparable by experience
  • cosy dining in authentic industrial surroundings
  • kleine groepen tussen 10 – 15 personen (workshops gaan door vanaf 10 personen)

Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk. We raden je aan om de gereserveerde plaats door te geven.