FEESTELIJKE HAPJES

Festive appetisers

Feestelijke hapjes workshop

Illie Mangaro’s nieuwe kookworkshop ‘Valentine Hapjes’ komt eraan. Tijdens deze workshop leert gastchef Hakima Bouyahyaoui je hoe je valentijnshapjes maakt. Ontdek de kunst van het bereiden van valentijnshapjes als een ware foodie.

Onze guestchef voor deze avond is Hakima Bouyahyaoui, een Marokkaanse vrouw met een passie voor de echte, authentieke Marokkaanse keuken. Tijdens deze workshop leren we niet alleen Marokkaans geïnspireerde hapjes maken, maar ook muntthee en lekkere mini quiches.
Onze chef laat je kennis maken met de echte authentieke recepten. Hier zie je een aanbod van wat je deze avond allemaal kunt verwachten.

  • Kip pastilla (met honing en geroosterde amandelen opgevuld in fillo deeg)
  • Vis pastilla (opgevuld in fillo deeg met verschillende soorten vis, scampi’s en zeevruchten en fijne groentjes
  • Scampi in de looksaus met basmati rijst.
  • Couscous hapje met geroosterde amandelen, honing, rozijnen en gedroogde abrikozen.
  • Mini kip tajine met gedroogde vruchten
  • Mini lams tajine met olijven
  • Harira soepje met kikkererwten en linzen
  • Feestelijke muntthee
  • Opgevulde vierkante boekjes met fijne groenten, noten en mihoen (genaamd messmen)
  • Feestelijke mini quiche met vis, garnaal en fijne groentjes

After hearing all this deliciousness, are you also eager to put on your chef's hat?
Then don't hesitate to reserve your spot.

We start promptly at 18:30
Please bring your own knife, cutting board and apron.

€77 per person

Inclusive :

  • drinks ( waters, homemade mocktail (non-alcoholic), 1 glass of cava & 2 glass of white/red wine)
  • recipe booklet (recipe sheets are forwarded electronically)
  • product knowledge and guidance from a native chef or comparable by experience
  • cosy dining in authentic industrial surroundings
  • kleine groepen tussen 10 – 15 personen

Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk. We raden je aan om de gereserveerde plaats door te geven.