TRADITIONEEL KOREA

Traditional Korea

Korean Cooking Workshop

A fun workshop to help healthy foodlovers get through the jitters of spring days is coming... 

De workshop Koreaans van Younjeong Choi (www.choirigine.com/), onze Koreaanse chef, leert je vlot kennismaken met deze keuken.

She will teach you the festive authentic dishes as she learned it from home. During the spring edition, you will learn to make these dishes, among others:

The dishes below are subject to change!

  • Korean sushi, Kimbab
  • Spicy chicken skewers with riceball
  • Kimchi pancake
  • Korean fresh dumpling, Mandu

We gaan deze 4 gerechten klaar maken onder de vorm van hapjes. Deze gerechten kunnen normaal gezien hoofdgerechten zijn in de Koreaanse keuken. Ze geeft je ook handige tips & tricks over het maken van kimchi. Zo maak je van de prachtige lentedagen iets moois en kleurrijk.

After hearing all this deliciousness, are you also eager to put on your chef's hat?
Then don't hesitate to reserve your spot.

We start promptly at 18:30


+- €97 per persoon.

Inclusive :

  • drinks ( waters, homemade mocktail (non-alcoholic), 1 glass of cava & 1 glass of white/red wine)
  • recipe booklet (recipe sheets are forwarded electronically)
  • product knowledge and guidance from a koreaanse chef 
  • cosy dining in authentic industrial surroundings
  • een gerecycleerde kookschort die je nadien mee naar huis krijgt
  • small groups between 10 - 15 people ( workshops take place from 10 people )

Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk. We raden je aan om de gereserveerde plaats door te geven.


🌟 Meet the chef 🌟

9 038 km hiervandaan in Busan, Zuid -Korea, is Youn Jeong choi geboren en getogen. Ze is er opgegroeid, heeft er gestudeerd. Na de eerste gouden periode van haar leven, in de warme omgeving van haar familie is ze de liefde gevolgd naar België.

Na het krijgen van twee zoontjes borrelde haar passie voor het koken, meer specifiek de Koreaanse keuken, de gerechten van uit haar kindertijd.

Naast het behalen van het erkende National Korean Food Certificate kon ze inspiratie opdoen bij beroemde Koreaanse chefs (boeddhistische tempels, erkende traditionele instituten en privéscholen. Hier in België deed ze ook veel ervaring op aan gastronomische koksscholen. Met die kennis en ervaringen op zak experimenteerde ze om de traditionele Koreaanse gerechten een hedendaagse twist te geven.

Haar thuiscritici – haar zoontjes, haar man en haar familie – overtuigden haar om haar kookkunsten en de rijke, eerlijke smaken uit Zuid-Korea ook met jou te delen.