Background

Hi Awake Soul

Illie’s Motivational Speakers

erwin janssens

HERWIN VEERKRACHT

vrijdag 20.10.2023 • 18H30

 

I am not what happened to me. I am who I choose to become.
(c) Carl Jung

Als ongewenst én dus ongepland kind, heb ik na 54 jaar overleven en 6 jaar innerlijk werk door dat mijn leven volledig in mijn eigen handen ligt. Dat is mijn verantwoordelijkheid. Ik kan niet naar anderen wijzen, waaronder vooral mijn ouders, voor al wat me overkwam voor en in dit leven.

In het naar binnen gaan, leerde ik mijn angsten en schaduwkanten aan te kijken, mijn redenen voor mijn gedrag uit het verleden te onderzoeken en hoe mezelf te transformeren van een cynische jongeman naar een nieuwsgretige man, vervuld van levensvreugde.
Darmkanker en mijn benadering in de behandeling ervan was de spreekwoordelijke kroon op dit werk om alle voorgaande te kunnen loslaten, te leren zijn in het hier en nu en persoonlijk leiderschap op te nemen.

Kanker betekende voor mij dan ook niet het einde, wel het einde van het leven in zwaarte omtrent al wat voorbij was. Anderzijds was kanker ook een nieuw begin. Het was mijn transformatiefase:
de voorbije twee jaar noodde ik om van het donker naar het licht te kunnen bewegen.

En een kat een kat noemen: mezelf leren liefhebben, heeft ook de liefde voor een sterke vrouw mogelijk gemaakt. Zij was die trigger die ik noodde om het licht te kunnen verwelkomen. Samen mogen we verder groeien.

Ik kies voor het leven.

Wij zorgen voor een heerlijk werelds hapje en een drankje voor iedereen.

18:30 – 19:00 Receptie en welkom
19:00 Start Motivational Speaker
22:00 Einde

Prijs: 20 euro (incl. hapje en een drankje)

Binnenkort kan je inschrijven.

Bij Illie Mangaro 7 Dok-Noord 9000 Gent