Background

Hi Awake Soul

Illie’s Motivational Speakers

Hi Awake Soul • Claude Chielens

Over Claude Chielens

Na een boeiende carrière in verschillende snelgroeiende bedrijven heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij BrainTower. Met veel ervaring in sales, marketing en business development zal ik zowel de relaties met huidige klanten versterken als nieuwe opbouwen. De focus ligt op het vinden van de beste interim managers voor uw tijdelijke projecten. Mijn ervaring als trainer, coach en klankbord zal zeker helpen om de doelen van alle betrokken partijen te bereiken. Op basis van mijn algemene kennis en out of the box denken hoop ik zowel interim managers als opdrachtgevers te inspireren.

Bij Illie zal Claude het hebben over positiviteit als hefboom voor je (bedrijfs)leven.

Meer info volgt snel!

 

29 september 2023 bij Illie Mangaro

19H00 – 22H00

20 euro (incl werelds hapje en drankje)