Background

Illie’s Motivational Speakers

EEN SYNERGIE VAN HEALING

Homeophathie en Energy Enhancement System™ ontmoeten elkaar.

vrijdag 14 juni 2024 • 19H00 – 22H00

Anne Vervarke
Directeur, homeopaat, docent, auteur, leraar.

Homeopathie
Tijdens het eerste deel van deze lezing zal Anne Vervarcke, oprichter van het centrum voor Klassieke Homeopathie (CKH) in Leuven, het hebben over de klassieke homeopathie en hoe deze geneeswijze als doelstelling heeft de oorzaak van de problemen aan te pakken en niet de symptomen te onderdrukken. Zowel de fysieke als de mentaal/emotionele symptomen van de patiënt vormen samen het totaalbeeld, waarop de voorschriften worden gebaseerd. Omdat homeopathie het genezende vermogen van de patiënt aanspreekt, is het zowel voor baby’s als ouderen (en iedereen daartussen) een zachte en effectieve behandelingsmethode.

 

Jonathan Bossaer
Ondernemer, branding expert, publiek spreker, ervaringsdeskundige, partner Unifyd Healing.

Energy Enhancement System™ (EES)
Tijdens het tweede deel van de lezing zal Jonathan het hebben over een nieuwe technologie die in sneltreinvaart de wereld aan het veroveren is. Het Energy Enhancement System™ (EES) verenigt lichaam, geest, ziel en wetenschap om je te helpen piekprestaties te bereiken en hogere niveaus van gezondheid, bewustzijn en zelfrealisatie te verwezenlijken. EES is momenteel geïnstalleerd in meer dan veertig landen en wordt geprezen in medische kringen vanwege zijn transformerende impact op welzijn en vitaliteit. Zowel celregeneratie, immuniteit, pijnverlichting als emotioneel evenwicht worden door dit revolutionaire systeem bevorderd. EES wordt ondersteund door meer dan 20 jaar klinisch onderzoek van Stanford, Harvard en John’s Hopkins en wordt ook vertrouwd door NASA, topatleten en experts zoals Tony Robbins.

Over Anne Vervarcke
Anne Vervarcke werd opgeleid in klassieke homeopathie in België en Nederland aan de School voor Homeopathie in Bloemendaal en Amersfoort. Ze richtte het Centrum voor Klassieke Homeopathie (CKH) op in Leuven, België, dat een vijfjarige opleiding, een Postgraduate opleiding, een jaarlijks seminar en een internationale training organiseert. Anne was 15 jaar lang programmamaker, docent en directeur. Sinds 1989 heeft ze ook een eigen privékliniek.

Anne Vervarcke heeft haar eigen praktijk-stijl ontwikkeld, de AV-methode, gebaseerd op haar 20 jaar aan onderwijservaring, deelname aan seminars en onderzoek in haar privépraktijk. De AV-methode is voornamelijk gebaseerd op het werk van Rajan Sankaran, gecombineerd met klassieke kennis en inzichten uit de fenomenologie en de taalkunde.

Ze coördineert internationale trainingen en seminars, geeft les aan de CKH, biedt postdoctorale seminars aan, een Master Class en online trainingen. Anne Vervarcke heeft verschillende romans en tien boeken over homeopathie gepubliceerd, waarvan er drie in het Nederlands zijn voor het brede publiek: “Klassieke homeopathie, niet te geloven?!” en “250 jaar na Hahnemann.” Het boek “Voorbij Lichaam en Geest” bevat 9 exemplarische gevallen uit de Masterclasses met duidelijke analyses en discussies. Zeven van haar titels zijn vertaald naar het Engels, en andere titels zijn vertaald naar het Frans, Duits, Servisch, Bulgaars en Tsjechisch.

Over Jonathan Bossaer
Jonathan Bossaer, een voormalig adviseur voor overheden en multinationals op vijf continenten, onderging een diepgaande persoonlijke transformatie na een bijzonder heftige HIV-diagnose in 2009. Deze levensveranderende gebeurtenis fungeerde als katalysator voor een innerlijke reis waarvan hij zich de impact nauwelijks had kunnen voorstellen. Vandaag staat hij met een hernieuwde veerkracht en passie in het leven om andere mensen met dezelfde conditie te inspireren en hoop te bieden. Zijn missie richt zich nu op het begeleiden van mensen op hun traject naar holistische gezondheid en welzijn, waarbij hij diep gelooft in het inherente helende potentieel dat in ons allemaal aanwezig is. Hij streeft ernaar anderen te motiveren en te helpen dit innerlijke vermogen te ontdekken en te benutten.

BEAM HEALTH CENTER
Over enkele weken zal Jonathan zijn gezondheidscentrum openen in Sint-Martens-Latem (Gent), stralend onder de naam BEAM Health Center. BEAM zal een toevluchtsoord zijn voor iedereen die streeft naar balans, vitaliteit en harmonie in hun leven. Er wordt geen standaard benadering geboden voor gezondheid. In plaats daarvan wordt een innovatieve technologie geïntegreerd met eeuwenoude holistische praktijken om jou te ondersteunen op jouw reis naar welzijn en gezondheid.

Programma:

  • De kracht van homeopathie door de internationaal gerenommeerde homeopate Anne Vervarcke.
  • Het Energy Enhancement System door mede-oprichter van BEAM, Jonathan Bossaer.
  • Lancering van ons nieuwe merk.

Wij zorgen voor heerlijke wereldse hapjes en een welkomsdrankje voor iedereen.
De bar zal open zijn waar je kan betalen met cash of kaart.

Vrijdag 14 juni 2024
19:00 – 22:00 Lezing

Prijs: 20 euro (incl. hapje en een welkomstdrankje)

Graag vooraf inschrijven via onderstaande button.

Bij Illie Mangaro 7 Dok-Noord 9000 Gent recht tegenover de blauwe kraan.