Background

 

SHOW COOKING OFYR (BBQ)

Bij Illie Mangaro tillen we jouw BBQ event naar een hoger niveau aan de hand van onze showcooking BBQ op de Ofyr bereid door onze native chef! Onze gepassioneerde chef bereidt overheerlijke vis- en vleesgerechten op de locatie van jouw keuze. In elk seizoen krijg je onze showcooking beleving met open vuur dat zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring dat elk zintuig prikkelt.

Wat maakt onze showcooking zo bijzonder? Onze chef bereidt heerlijke vis en vleesgerechten op de Octafire op de locatie van uw keuze! In alle seizoenen kan je genieten van de gezelligheid van open vuur en sappige gerechtjes. Het gebruik van eikenhout zorgt voor een unieke, lichtgerookte smaak. Niet zomaar een barbecue dus! Het is een echt pronkstuk en zorgt voor sfeer, warmte en show op jouw feest of evenement. En dit alles in combinatie met een uitgebreid groentebuffet.

Combineer onze smaakvolle vis- en vleesgerechten met een uitgebreid groentenbuffet voor een premium ervaring. Kies uit ons gezond wereldbuffet bestaande uit 3, 5 of 8 verschillende gerechten.

Wil je nog meer weten over ons smaakpallet, neem vandaag nog contact met ons op om uw BBQ idee te Illie’s team te bespreken.

Ontdek hoe wij uw evenement kunnen transformeren in iets bijzonders. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten genieten van onze culinaire verwennerijen.