Background

PRIVATE LUNCH/DINER

 

Private lunch/diner

Bent u opzoek naar een unieke en sfeervolle locatie voor een private lunch/diner in Gent? Welkom bij Illie Mangaro, gelegen in het hart van Gent, Dok Noord.

Bij ons draait alles om verse, biologische seizoensgroenten, rechtstreeks van het veld op jouw bord. Proef de puurheid van onze gerechten, bereid met passie door onze native chefs. De gerechten veranderen mee met het aanbod van de bioboer.

Stap binnen in onze trendy food lodge waarin smaak voor voeding, oog voor detail, neus voor vernieuwing en een hart voor de wereld centraal staan. Geniet van onze comfort/deluxe buffetten, waarbij je kunt kiezen uit een selectie van 3, 5 en 8 gerechten van over de hele wereld.

Laat je verleiden door quinoa met geroosterde groenten, pasta salade met cherrytomaatjes en basilicumpesto, of een bulgur-buckwheat gerecht met seizoensgroenten en haloumi,… En dat is slechts het topje van de culinaire ijsberg. Wensen jullie aanvullend vlees, dan werken wij samen met onze natuurslager côte-à-l’os met been, kippenborstfilet, huisgemarineerde ribbetjes.

Bij elk buffet hoort ook oven warm focaccia brood, huisgemaakte hummus, dressings en sauzen. Kortom alles om u maaltijd compleet te maken.

Heb je allergieën? Laat het ons weten bij je bestelling, wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten.

Heb je hierbij nog verdere vragen, neem vandaag nog contact met ons op om uw private lunch/dinner bij Illie Mangaro te plannen. Ontdek hoe wij uw evenement kunnen transformeren in iets bijzonders. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten genieten van onze culinaire verwennerijen.