ALL-IN LOCATIE

WHERE FOOD LOVERS MEET – Organiseer zelf!

In de trendy food lodge van Illie Mangaro is ruimte voor het organiseren van eigen evenementen en initiatieven. Bedrijfsvergaderingen, workshops, teambuildings, privéfeesten, …

Illie’s ruimte is een stijlvolle loft met een ruime begane grond en gezellige mezzanine (max. 30 pers.). De bovenverdieping is ideaal voor het organiseren van (bedrijfs)presentaties en vergaderingen. De authentieke stijl van het industriële gebouw is geschikt voor zowel particuliere als professionele initiatieven. Met een totale oppervlakte van 190 vierkante meter kan Illie Mangaro maximaal 100 tot 130 gasten ontvangen. Vanuit grotere groepen bieden wij een samenwerking aan met Doxtudio, dat ook gevestigd is op het terrein van Dok Noord. Illie Mangaro verzorgt graag de catering van uw evenement.

Vorm een groep van minimaal 12 personen en volg een kookworkshop naar keuze op een beschikbare datum van onze agenda. Je krijgt de ruimte voor je vrienden en kennissen privé.

Wil je een privéfeestje geven bij Illie Mangaro?
Of organiseer je liever je eigen (publieke) evenement in deze hippe foodlodge?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ilse (hello@illiemangaro.be).

De loft weerspiegelt het natuurlijke aspect van Illie’s keuken: de eenvoud van de gerechten ‘less is more’. De open ruimte respecteert het authentieke karakter van het postindustriële gebouw. De oorspronkelijke buitenmuur werd volledig geïntegreerd in het hedendaagse interieur.

Het interieur symboliseert waar Illie Mangaro voor staat:
* De houten wand in de loft verwijst naar de zuiverheid van de keuken en zijn natuurlijke producten.
* De stalen elementen weerspiegelen de kracht, toewijding en energie waarmee we elke dag werken.
* De scheepstouwen vertegenwoordigen de verbinding tussen de gasten die naar Illie Mangaro komen en met een blij gevoel de deur teruggaan.
*Rood, de kleur van passie, en Illie’s rode peper voegt een pittige toets toe aan de ruimte.
* Een overvloed aan planten en groen zorgen voor een natuurlijke touch en vertalen Ilse’s geloof in eeuwige groei en continu leren.

Illie Mangaro – jouw plek in Dok Noord om te stoppen en te genieten.

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN

“Alleen maar lovende commentaren over de workshop gisteravond!
Mijn manager en bedrijf waren zeer tevreden over jullie formule en organisatie.”
Productontwikkelingsteam Alpro.

 
“Niets dan positieve herinneringen aan deze avond die we onszelf cadeau hebben gedaan.
Eentje die in ons geheugen gegrift staat!
Geniet samen met onze beste en echte vrienden
!”
 
“Nogmaals een dikke merci aan Ilse en haar team voor de geslaagde avond. Ook onze aanvullingen voor DJ Frank voor de prachtige danssfeer.
Fysiek genieten van het spreiden van de dansbenen was wat minder, dan voel je dat we 30 jaar ouder zijn, de geest wil en het lichaam volgt maar laat het dan de komende dagen voelen.”
J
 
“We raden het etablissement zeker aan en zijn er zeker van dat de aanwezige vrienden hetzelfde zullen doen!”