ALL-IN LOCATIE

WHERE FOOD LOVERS MEET

In Illie Mangaro’s trendy food lodge is er ruimte voor het organiseren van eigen evenementen en initiatieven. Bedrijfsmeeting, workshops, teambuildings, privé-feestjes,… Illie‘s space is een stijlvolle loft met een ruime benedenverdieping en gezellige mezzanine (max. 30 pers.). De bovenverdieping is ideaal voor het organiseren van (bedrijfs)presentaties en meetings. De authentieke stijl van het industriële pand is geschikt voor zowel privé- als professionele initiatieven. Met een totale oppervlakte van 190 vierkante meter kan Illie Mangaro maximum een 100 à 130-tal genodigden verwelkomen.

De loft weerspiegelt het natuurlijke aspect van Illie‘s keuken, de éénvoud van de gerechten „less is more“. De open space respecteert het authentieke karakter van het post-industriële gebouw. De originele buitenmuur werd volledig geïntegreerd in het hedendaagse interieur.
Het interieur symboliseert waarvoor Illie Mangaro staat.

De houten wand in de loft verwijst naar de puurheid van de keuken en haar natuurlijke producten.  De stalen elementen weerspiegelen de kracht, toewijding en energie waarmee elke dag gewerkt wordt.  De scheepstouwen staan voor de verbondenheid tussen de gasten die bij Illie Mangaro komen en met een happy feeling terug de deur uit gaan.

Rood, de kleur van de passie, en Illie‘s rode pepertje geeft een pittige toets aan de ruimte. Een overvloed aan planten en groen zorgen dan weer voor een natuurlijke toets en vertalen Ilse’s geloof in eeuwige groei en steeds blijven bijleren.

Illie Mangaro – je plekje op Dok Noord om even stil te staan en te genieten.