Background

MINDFULL WORKSHOP

MINDFULL WORKSHOP MET YOGANIC MOVES

Ilse van Illie Mangaro en Annick van Yoganic Moves organiseren twee specifieke workshops omtrent welzijn voor bedrijven die meer willen inzetten op het algemeen welzijn van hun werknemers. Deze workshops kunnen naar wens worden gecombineerd met een overheerlijke wereldse picknick, lunch of diner bij Illie Mangaro.

AAN DE SLAG MET JE ZITHOUDING

Onze zittende levensstijl kan heel wat fysieke kwaaltjes teweeg brengen, zoals nekpijn en lage rugpijn. “Zitten is het nieuwe roken” – wordt wel eens gezegd.

Deze workshop focust op de zithouding van jouw werknemers en de nek- en schouderklachten die vele werknemers door een “slechte” zithouding ondervinden. Jouw team zal ontdekken en aanvoelen hoe ze hun houding kunnen verbeteren.  Ook leren ze simpele technieken om het lichaam in balans te brengen na een dag zitten en tools om nek- en rugklachten te verlichten. Deze oefeningen kunnen ingezet worden op de werkplek.

Geniet van een actieve workshop en leer eenvoudige hulpmiddelen om stress los te laten en pijn te verlichten en sluit af met een heerlijke, wereldse brunch bij Illie Mangaro.

VERMINDER STRESS EN SPANNING

Neem het stuur van je gezondheid in eigen handen en leer simpele technieken om stress en spanning los te laten. Wist je dat ademhaling een krachtige tool is om je lichaam te ontspannen? Je ademhaling gebeurt automatisch, we hoeven er niet over na te denken. Maar we kunnen de ademhaling ook actief inzetten om ons lichaam te ontspannen. Zo nemen we het stuur in eigen handen en kunnen we letterlijk de rempedaal van ons zenuwstelsel indrukken dat zorgt voor relaxatie en herstel. Bovendien hebben we onze ademhaling altijd op zak.

Tijdens deze workshop krijg je technieken die je helpen beter te slapen, met stress om te gaan en stress los te laten. Jouw team zal veerkrachtiger zijn en zich energieker voelen. 

  • Verminder je stress 
  • Kalmeer je geest, krijg helderheid en focus
  • Verlicht allerlei pijnen als gevolg van een zittende levensstijl
  • Verbeter je zittende en staande houding die de stemming positief beïnvloedt
  • Ondersteun je immuunsysteem  (diafragmatische ademhaling)
  • Voorkom burn-out en bevorder een algemeen welzijn op de werkplek

Tijdens deze workshop leer je eenvoudige tools, die gemakkelijk tijdens de dag kunnen worden geïntegreerd en slechts een paar minuten van je tijd vergen.
Annick reikt mensen liever hulpmiddelen aan, zodat ze eenvoudige methoden kunnen leren om zichzelf in balans te brengen, in lichaam en geest. Het doel is eerder voorkomen dan genezen.
Preventie gaat over het aanmoedigen van anderen om pro-actiever om te gaan met hun lichamelijke en geestelijke gezondheid en welzijn.
Annick gebruikt ook TAPPING technieken en stimulatie van acupressuurpunten om spanning in het lichaam los te laten en het systeem te reguleren.

Wil je samen met je team de dag starten of afsluiten op een fantastisch leerrijke manier?

Vergezel ons dan voor een heerlijk actieve workshop (1,5 uur) waarna je team de voeten onder tafel kan schuiven bij Illie voor een wereldse en gezonde brunch/lunch/diner of met blote voeten in het gras tijdens een wereldse picknick. Een echte weldaad voor lichaam en geest!

De workshop is inclusief:

  • 1,5 uur workshop ‘gezonde zithouding’ of ‘ademhalingstechnieken’
  • 2 uur diner bij Illie Mangaro: aperohapjes, 3 soorten werelds buffet (a volonté) en een dessertje.
  • twee uur cava, wijnen, homemade lemonades, icetea, mocktails, koffie en homemade tea.