ALL-IN LOCATION

WHERE FOOD LOVERS MEET – Organiseer zelf!

At Illie Mangaro's trendy food lodge, there is ruimte voor het organiseren van eigen evenementen en initiatieven. Bedrijfsmeeting, workshops, teambuildings, privé-feestjes, … Illie's space is a stylish loft with a spacious ground floor and cosy mezzanine (up to 30 people). The upper floor is ideal for hosting (company) presentations and meetings. The authentic style of the industrial building is suitable for both private and professional initiatives.. Met een totale oppervlakte van 190 vierkante meter kan Illie Mangaro maximum een 100 à 130-tal genodigden verwelkomen. Vanaf grotere groepen bieden wij een samenwerking aan met Doxtudio, die ook gevestigd is op de site van Dok Noord. Illie Mangaro verzorgt graag de catering van je event.

Form your own group of minimum 12 people and follow a cooking workshop naar keuze op een beschikbare datum van onze agenda. Je krijgt de ruimte helemaal voor je vrienden en kennissen privé.

Would you like to give a private party at Illie Mangaro? Or would you rather organise your own (public) event at this trendy food lodge?
If so, please do not hesitate to contact Ilse (hello@illiemangaro.be).

De loft weerspiegelt het natuurlijke aspect van Illie‘s keuken: de éénvoud van de gerechten ‘less is more’. De open space respecteert het authentieke karakter van het post-industriële gebouw. De originele buitenmuur werd volledig geïntegreerd in het hedendaagse interieur.

Het interieur symboliseert waarvoor Illie Mangaro staat:
* De houten wand in de loft verwijst naar de puurheid van de keuken en haar natuurlijke producten.
* De stalen elementen weerspiegelen de kracht, toewijding en energie waarmee elke dag gewerkt wordt.
* De scheepstouwen staan voor de verbondenheid tussen de gasten die bij Illie Mangaro komen en met een happy feeling terug de deur uit gaan.
* Rood, de kleur van de passie, en Illie‘s rode pepertje geeft een pittige toets aan de ruimte.
* Een overvloed aan planten en groen zorgen dan weer voor een natuurlijke toets en vertalen Ilse’s geloof in eeuwige groei en steeds blijven bijleren.

Illie Mangaro - your spot on Dock North to pause and enjoy.

WHAT OTHERS THOUGHT ABOUT IT

“Enkel maar lovende comments van de workshop gisterenavond!
Mijn manager en gezelschap waren bijzonder tevreden over jullie formule en organisatie.”
Team productontwikkeling Alpro.

 
"Reflecting on this amazing memory that we gave ourselves as a gift. 
Eentje die in ons geheugen gegrift is!
Enjoying together with our best and true friends!"
 
"Once again a big thank you to Ilse and her team for the successful evening. Also our compliments to DJ Frank for the wonderful dance atmosphere.
Fysiek nagenieten van het spreiden van de dansbenen was iets minder, dan voel je dat we 30 jaar ouder zijn, de geest wil wel en het lichaam volgt maar laat het dan ook voelen de volgende dagen.”
J
 
“Wij raden het etablissement zeker aan en ben er zeker van dat de aanwezige vrienden dit ook zullen doen!”