Zaalhuur bij Illie Mangaro: De Perfecte Locatie voor Jouw Evenementen

Op zoek naar een unieke en inspirerende ruimte voor jouw volgende evenement? Illie Mangaro biedt een veelzijdige zaal die perfect is voor verschillende soorten bijeenkomsten. Of het nu gaat om een presentatie, teambuilding activiteit, kookworkshop, of een ander speciaal evenement, onze ruimte is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Flexibele Opstellingen

Onze zaal kan worden aangepast aan verschillende opstellingen, zodat je altijd de perfecte setting hebt voor jouw evenement. Bekijk de verschillende indelingsmogelijkheden die wij bieden:

Presentatie Opstelling (+/- 35 personen)
Voor presentaties en lezingen kunnen we de zaal inrichten met comfortabele zitplaatsen en een duidelijke zichtlijn naar het presentatiescherm. Dit maakt onze locatie ideaal voor workshops, seminars en bedrijfspresentaties.

Teambuilding en Kookworkshops
Onze ruimte is ook perfect voor teambuilding activiteiten en kookworkshops. Met verschillende kookstations en werkruimtes kunnen deelnemers samenwerken aan culinaire projecten, wat niet alleen leuk, maar ook leerzaam is.

Grotere Evenementen (+/- 50 personen)
Voor grotere evenementen kunnen we de zaal zo inrichten dat er plaats is voor ongeveer 50 personen. Deze opstelling is ideaal voor conferenties, grote presentaties, en uitgebreide kookworkshops waar meer deelnemers actief aan kunnen deelnemen.

Onze Gezellige Mezzanine

Onze mooie en gezellige mezzanine is Marokkaans geïnspireerd en biedt een unieke en sfeervolle ruimte voor kleinere groepen. Deze ruimte is perfect voor intieme bijeenkomsten, zoals kleinschalige presentaties en teambuilding activiteiten.

Intieme Evenementen (+/- 20 personen)
De mezzanine kan comfortabel plaats bieden aan ongeveer 20 personen, waardoor het een ideale locatie is voor kleinere, meer persoonlijke evenementen. Of je nu een vergadering, een teambuilding sessie of een kleine workshop organiseert, de warme en uitnodigende sfeer van onze mezzanine zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Voorzieningen

Onze zaal is uitgerust met moderne faciliteiten om jouw evenement soepel te laten verlopen. Enkele van de voorzieningen die wij bieden zijn:
– Volledig uitgeruste keuken: Perfect voor kookworkshops en catering tijdens evenementen.
– Presentatie-apparatuur: Inclusief projectoren en schermen voor professionele presentaties.
– Comfortabele zitplaatsen: Voor zowel informele als formele bijeenkomsten.
– Decoratieve elementen: Planten en stijlvolle meubels om een aangename sfeer te creëren.
– Marokkaans geïnspireerde mezzanine: Een unieke ruimte met een warme, gezellige ambiance.

Ideaal voor Diverse Evenementen

Illie Mangaro’s zaal is ideaal voor een breed scala aan evenementen:
– Bedrijfspresentaties en vergaderingen: Maak indruk op je klanten en collega’s met een professionele en goed uitgeruste ruimte.
– Teambuilding activiteiten: Versterk de banden binnen je team met leuke en interactieve kookworkshops.
– Privé-evenementen: Van verjaardagen tot jubileums, onze zaal biedt de perfecte ambiance voor jouw speciale gelegenheden.