Ben je op zoek naar een veelzijdige en sfeervolle locatie voor je volgende bedrijfsevenement of vergadering? Zoek niet verder! Bij Illie Mangaro bieden we een totaalpakket voor zaalverhuur in Gent, ideaal voor allerlei zakelijke bijeenkomsten.

Waarom kiezen voor Illie Mangaro voor zaalverhuur in Gent?

Bij Illie Mangaro begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele zaalverhuur opties aan die perfect passen bij jouw behoeften. Of je nu een halve dag of een volledige dag nodig hebt, onze gezellige zaal met mezzanine staat klaar om je team te verwelkomen. Dankzij de vlotte bereikbaarheid en ligging op slechts 10 minuten wandelen van station Gent Dampoort, is onze locatie gemakkelijk bereikbaar voor iedereen.

De perfecte vergaderzaal

Onze vergaderzaal is niet zomaar een ruimte; het is een plek waar je inspiratie kunt opdoen en effectief kunt werken. Of je nu een business meeting, brainstormsessie, seminarie, of interactieve workshop organiseert, wij zorgen voor een persoonlijke aanpak van A tot Z. Onze zaal is uitgerust met gratis wifi en alle benodigde projectiemateriaal, zodat je presentatie vlekkeloos verloopt.

Faciliteiten en bereikbaarheid

Illie Mangaro biedt niet alleen een prachtige vergaderzaal, maar ook uitstekende faciliteiten:

  • Gratis Wifi: Blijf verbonden en werk efficiënt.
  • Projectiemateriaal: Perfect voor presentaties en workshops.
  • Vlotte bereikbaarheid: Slechts 10 minuten wandelen van station Gent Dampoort.
  • Parkeergelegenheid: Ondergrondse parking en een ruime parkeerplaats beschikbaar.
  • Groepen van 4 tot 50 Personen

Of je nu een kleine vergadering plant of een groter evenement, bij Illie Mangaro ben je aan het juiste adres. Onze zaal is geschikt voor groepen van 4 tot 50 personen, waardoor we flexibel kunnen inspelen op je specifieke behoeften.

Vraag vandaag nog je offerte aan

Illie Mangaro is dé plek in Dok Noord, Gent om te stoppen en te genieten. Of het nu gaat om zaalverhuur voor een vergadering, seminarie of ander bedrijfsevenement, wij staan klaar om je te helpen. Vraag vandaag nog je offerte aan en ontdek hoe wij jouw evenement tot een succes kunnen maken.

Bij Illie Mangaro draait het om meer dan alleen zaalverhuur in Gent. Het is een ervaring waar eenvoud, natuur en passie samenkomen in een unieke setting. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je evenement onvergetelijk te maken.