“Bye Bye Monday Blues: Maak Kennis met de ‘Killing Monday Mood Lunch’ van Illie!”

Is maandag voor jou ook de dag waarop de 13e reden lijkt op te duiken om in bed te blijven? Geen zorgen! Illie’s team heeft de perfecte oplossing om de week energieker te starten na een ontspannen weekend – maak kennis met onze revolutionaire ‘Killing Monday Mood Lunch’!

Elke maandag, op bestelling, bereidt onze native chef een heerlijke biologische lunch uit het aanbod van onze lokale bioboer. Versheid is gegarandeerd, want de ingrediënten komen rechtstreeks van het veld op je bord terecht. Verwacht geen standaardgerechten; elk gerecht is uniek samengesteld met gezonde ingrediënten die jouw hele team energie geven!

Ben je ook klaar om de maandagstemming om te draaien en uit te kijken naar een bruisende start van de week? Haal dan je heerlijke lunch op tussen 12:00 en 14:00 uur bij Dok Noord 7.

Maak je geen zorgen als je speciale dieetwensen hebt, zoals gluten- of lactose-intoleranties. Ons team houdt daar rekening mee, zodat iedereen van onze lunches kan genieten.

Klinkt dit als iets waar jij en je team van zouden willen genieten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om je bestelling te plaatsen. Laten we samen de maandagblues bestrijden en van elke maandag een dag maken om naar uit te kijken!