ESCAPEROOM + LUNCH/DINNER

Stap binnen in een nieuw tijdperk van escape game genot, waar de spanning van het spel hand in hand gaat met heerlijk eten en gezelligheid. Illie Mangaro en Lockdown Escape bundelen nu hun krachten om jouw ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu op zoek bent naar een smakelijke lunch voorafgaand aan je escape game of een ontspannen diner na afloop, wij hebben het allemaal voor je geregeld. Bij deze unieke samenwerking wordt jouw beleving compleet gemaakt met een verrukkelijk aanbod aan gerechten.

Bij aankomst verwelkomen we je met een uitgebreid tapasplankje, bestaande uit huisgemaakte wereldse hapjes die je meteen in de stemming brengen. Vervolgens wacht er een buffet op je met drie overheerlijke gerechten, elk vertegenwoordigend een andere exotische bestemming. Je kunt naar hartenlust genieten en proeven van diverse smaken en culturen. Verder zit ook het drankenforfait meteen inbegrepen voor twee uur: biologische cava en wijnen, homemade lemonades (cranberry/limoen of gember/citroen), pils, plat- en bruiswater, koffie en thee.

Kortom, beleef een dag vol avontuur met Lockdown Escape en laat Illie Mangaro je verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring. Reserveer nu en laat ons je meenemen op een reis vol puzzels, plezier en gastronomie.

In case of run-out, additional drink consumption may be charged per bottle.

From 15 persons

Website Lockdown-Escape

Escape & Dinner: 91€ per persoon

Escape & Lunch: 81€ per persoon