Smiling Thailand • Traditionele Soepen, pastes en curry’s
Thai Cooking Workshop
Discover and taste one of the world's most loved cuisines. There is no shortage of colour and flavours in Thailand! Ilse shares some original, Thai recipes and taste buds she mastered during her travels and job as a guest chef in Thailand. Learn to make real spring rolls, green papaya salad, pad thai, red curry, morning glory and more... Use the most authentic and pure, Thai ingredients and share in the knowledge and traditions of the cuisine of the land of smiles.
Tijdens deze Deel II* duiken we verder in de productkennis van de Thaise kennis. De heerlijke soepen Tom Yam Goong (typische Thaise garnalensoep) en Tom Kha Gai (kokos/kipsoep) komen aan bod. We proeven ook verschillende Thaise slaatjes o.a. Phad Krapao Gai en wagen ons aan Massaman Curry (’s werelds meest gegeerde curry). We maken huisgemaakte currypastas in de morter en sluiten af met het overheerlijke dessert: Sticky rice mango.
Kook, proef en smile
We start promptly at 18:30
€97 per person
Inclusive :
- drinks ( waters, homemade mocktail (non-alcoholic), 1 glass of cava & 2 glass of white/red wine)
- recipe booklet (recipe sheets are forwarded electronically)
- product knowledge and guidance from a native chef or comparable by experience
- cosy dining in authentic industrial surroundings
- kleine groepen tussen 10 – 15 personen ( workshops gaan door vanaf 10 personen )
Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk. We raden je aan om de gereserveerde plaats door te geven.