ALL-IN LOCATIE

WHERE FOOD LOVERS MEET – Organiseer zelf!

In Illie Mangaro’s trendy food lodge is er ruimte voor het organiseren van eigen evenementen en initiatieven. Bedrijfsmeeting, workshops, teambuildings, privé-feestjes, … Illie‘s space is een stijlvolle loft met een ruime benedenverdieping en gezellige mezzanine (max. 30 pers.). De bovenverdieping is ideaal voor het organiseren van (bedrijfs)presentaties en meetings. De authentieke stijl van het industriële pand is geschikt voor zowel privé- als professionele initiatieven. Met een totale oppervlakte van 190 vierkante meter kan Illie Mangaro maximum een 100 à 130-tal genodigden verwelkomen. Vanaf grotere groepen bieden wij een samenwerking aan met Doxtudio, die ook gevestigd is op de site van Dok Noord. Illie Mangaro verzorgt graag de catering van je event.

Vorm zelf een groep van minimum 12 personen en volg een kookworkshop naar keuze op een beschikbare datum van onze agenda. Je krijgt de ruimte helemaal voor je vrienden en kennissen privé.

Wil je graag een privé-feestje geven bij Illie Mangaro? Of wil je liever een eigen (openbaar) evenement organiseren in deze trendy food lodge?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ilse (hello@illiemangaro.be).

De loft weerspiegelt het natuurlijke aspect van Illie‘s keuken: de éénvoud van de gerechten ‘less is more’. De open space respecteert het authentieke karakter van het post-industriële gebouw. De originele buitenmuur werd volledig geïntegreerd in het hedendaagse interieur.

Het interieur symboliseert waarvoor Illie Mangaro staat:
* De houten wand in de loft verwijst naar de puurheid van de keuken en haar natuurlijke producten.
* De stalen elementen weerspiegelen de kracht, toewijding en energie waarmee elke dag gewerkt wordt.
* De scheepstouwen staan voor de verbondenheid tussen de gasten die bij Illie Mangaro komen en met een happy feeling terug de deur uit gaan.
* Rood, de kleur van de passie, en Illie‘s rode pepertje geeft een pittige toets aan de ruimte.
* Een overvloed aan planten en groen zorgen dan weer voor een natuurlijke toets en vertalen Ilse’s geloof in eeuwige groei en steeds blijven bijleren.

Illie Mangaro – je plekje op Dok Noord om even stil te staan en te genieten.

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN

“Enkel maar lovende comments van de workshop gisterenavond!
Mijn manager en gezelschap waren bijzonder tevreden over jullie formule en organisatie.”
Team productontwikkeling Alpro.

 
“Aan het nagenieten van deze fantastische herinnering dat we ons zelf cadeau hebben gedaan. 
Eentje die in ons geheugen gegrift is!
Samen genieten met onze beste en echte vrienden!”
 
“Nogmaals een dikke dankjewel aan Ilse en haar team voor de geslaagde avond. Ook onze complementen voor DJ Frank voor de prachtige danssfeer.
Fysiek nagenieten van het spreiden van de dansbenen was iets minder, dan voel je dat we 30 jaar ouder zijn, de geest wil wel en het lichaam volgt maar laat het dan ook voelen de volgende dagen.”
J
 
“Wij raden het etablissement zeker aan en ben er zeker van dat de aanwezige vrienden dit ook zullen doen!”