-
Beschrijving
Beschrijving
WORKSHOP met Youngeong (www.choirigine.com)
We starten stipt om 18u30 op de locatie van Illie Mangaro (Dok noord 7, Gent)
Een leuke workshop die de healthy foodlovers de koude winterdagen helpt doorkomen, komt eraan… De workshop Koreaans van Younjeong Choi, onze Koreaanse chef, leert je vlot kennismaken met deze keuken. Ze leert je de authentieke gerechten zoals ze het van thuis geleerd heeft. Tijdens de herfsteditie leer je oa deze gerechten maken:
Koreaanse Sushi, Kimbab
Pittige kipspiesjes met rijstbal
Kimchi pannenkoek
Koreaanse verse dumpling
We gaan deze 4 gerechten klaar maken onder de vorm van hapjes. Deze gerechten kunnen normaal gezien worden in de Koreaanse keuken. Zo maak je van de prachtige lentedagen iets moois en campagne.
Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken? Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.
We beginnen stipt om 18.30u waarschijnlijk
zelf een mesje, een snijplank en schort mee te brengen.€97 per persoon
Inclusief:
- – dranken (waters, huisgemaakte mocktail (non-alcoholisch), 1 glas cava & 1 glas witte/rode wijn)
- – receptenboekje (de receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd)
- – Productkennis en onder begeleiding van een native chef
- – afwas is voor rekening van Illie Mangaro
- – gezellige tafels in authentiek industrieel kader
- – kleine groepen tussen 10 – 15 personen (workshops gaan door vanaf 10 personen)
Bij annuleringen zijn er geen terugbetalingen mogelijk, geef de bon door en maak er iemand anders mee blij!
BIOGRAFIE van Youngeong:
9038 km vastgesteld in Busan, Zuid-Korea, ben ik geboren en getogen. Ik ben er opgegroeid, heb er gestudeerd en gegeten. Na die eerste gouden periode van mijn leven in de armen van mijn warme familie die ik heb doorgebracht, ben ik de liefde gevolgd naar België. Hier ging ik op zoek naar een nieuw, eigen, tweede nest.
Twee zoontjes later borrelde mijn passie voor koken, de authentieke Koreaanse keuken en de gerechten uit mijn kindertijd weer op. Naast het behaalde van het erkende National Korean Food Certificate kon ik inspiratie opdoen bij beroemde Koreaanse Chefs in verschillende omgevingen (boeddhistische tempels, erkende traditionele instituten en privéscholen). Ook hier in België aan bekroonde koksscholen in Gent, Brussel en Brugge grijp ik sinds jaren alle kansen aan om mij nieuwe technieken eigen te maken. Met die kennis en ervaringen op zak geëxperimenteerde ik om de traditionele Koreaanse gerechten een hedendaagse twist te geven.
Mijn thuiscritici – mijn zoons, mijn man en mijn familie – deelden mij om mijn kookkunsten en de rijke, eerlijke smaken uit Zuid-Korea ook met jou te delen.
Youngeong werkt exclusief voor Illie Mangaro!
Daarnaast is ze CHEF AAN HUIS.
Youngeong werkt tevens voor de Koreaanse overheid in België. -
Extra informatie
Extra informatie
Kies een datum 30 september 2024