Marokkaans koken met Hakima
Tijdens onze Marokkaanse kookworkshop leren we samen een heerlijke traditionele maaltijd bereiden en genieten we van een unieke culinaire ervaring.
Wat staat er op het menu?
- Marokkaanse lams-tajine met authentieke kruiden en een bijpassende Marokkaanse salade.
- Hapjes van filodeeg gevuld met vis.
- Een warme, huisgemaakte harira-soep.
- Verschillende kleurrijke salades, met verrassende smaken.
- Een heerlijk dessert van sinaasappel met rozijnen en kaneel.
We beginnen de avond met een heerlijke brunch, samengesteld door Sarab, om alvast in de sfeer te komen. Daarna duiken we de keuken in! Iedereen krijgt zijn eigen kookplek, en ik begeleid je stap voor stap in het gebruik van kruiden, technieken en bereiding.
Kook, proef en smile
We starten stipt om 18.30u
€97 per persoon
Inclusief :
- dranken ( waters, homemade mocktail (non-alcoholisch), 1 glas cava & 2 glas witte/rode wijn)
- receptenboekje (de receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd)
- productkennis en begeleiding van een native chef of vergelijkbaar door ervaring
- gezellig tafelen in authentiek industrieel kader
- kleine groepen tussen 10 – 15 personen ( workshops gaan door vanaf 10 personen )
Bij annulaties zijn er geen terugbetalingen mogelijk. We raden je aan om de gereserveerde plaats door te geven.