“Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking voor ons trouwfeest met Illie Mangaro en kunnen het enkel aanraden voor iedereen die een tof, verrassend feest wil organiseren.”

“Vorig jaar gingen wij op zoek naar een cateraar. Via de zaal Blanc Fixe hadden we een aantal contacten doorgekregen. Ilse was de eerste kandidaat die onmiddellijk op onze oproep reageerde. Deze vlotte en open manier van communiceren, zowel in het begin als bij het later uitwerken van het feest, heeft bij ons de doorslag gegeven.  Wij wouden niet het klassieke trouwfeestdiner en Ilse ging onmiddellijk mee in ons idee van foodsharing en wereldkeuken met Thaise, Marrokaanse en Italiaanse gerechten. Ze bracht zelf veel goede voorstellen op tafel (letterlijk), zoals oude soepterrines van de grootouders / rommelmarkten om het voorgerecht op te fleuren. Op het feest zelf was Ilse en haar team zeer professioneel en hebben we van onze gasten enkel lovende reacties gekregen over de kwali -en kwantiteit van de hapjes, gerechten en dessertjes.”

“Kortom, we zijn er van overtuigd dat we de juiste cateraar hebben gekozen die bijgedragen heeft tot een onvergetelijk feest!”
—Jan & Katrijn