Background

Hi Awake Soul

Illie’s Motivational Speakers

Dr. Erwin Annys en Dirk Theuns

Lezing

Woensdag 20.12. 2023 • 19H30

‘Primum non nocere’, in geen geval kwaad doen, de eed van Hippocrates, is het kompas van NKO chirurg Erwin Annys.
Toen hij de voorbije 2 jaar werd geconfronteerd met de overheidsmaatregelen, en z’n job niet meer kon uitvoeren volgens zijn normen en waarden, zag hij zich genoodzaakt te kiezen voor de integriteit, en stapte op.
Omdat hij het belang van de gezondheid van zijn patiënten als het hoogste goed zag. Hij schreef er een boek over.
Dirk Theuns schreef in dezelfde periode, vaak op een satirische manier , hetzelfde onrecht van zich af , omdat hij zich elke dag verbaasde over de tegenstrijdigheden van het beleid, en de eenzijdigheid waarmee de pers de voorbije crisis bracht. Dit leidde tot de populaire FB groep ‘vrienden van Dirk Theuns’, en het boek “Ik vind je leuk”. Toen hij besloot getuigenissen te filmen van vaccinatieschade, vonden ze mekaar. Erwin gebruikte de authentieke getuigenissen in z’n keynote speeches, omdat het perfect illustreerde wat hij zelf had meegemaakt in zijn praktijk.
Ze brengen nu in dialoog hun verhaal, maar willen ook vooral naar de toekomst kijken. Wat er nodig is voor een warmere, menselijkere toekomst. Een boodschap van integriteit, bewustzijn en hoop, hier en daar overgoten met de nodige situatiehumor. Een gezellige, inspirerende avond!

Wij zorgen voor een werelds hapje en een welkomstdrankje voor iedereen.
De bar zal ook open zijn waar je kan betalen met cash of kaart.

19:00-19:30 Welkom

19:30 – 22:00 Lezing

Prijs: 15 euro (incl. hapje en een welkomstdrankje)

Bij Illie Mangaro 7 Dok-Noord 9000 Gent recht tegenover de blauwe kraan.