catering

CATERING & EVENTS

Als culinaire reisduif brengt Illie Mangaro de wereld op je bord. Gekruid met passie, gekleurd met verbeelding en aangepast aan jouw wensen biedt Illie Mangaro verfijnde gerechten voor elk van jouw evenementen.

Pure producten, authentieke recepten uit verschillende wereldkeukens met telkens een innovatieve toets. Inspiraties uit de lokale keukens van Thailand, Marokko, Italië, Spanje… fleuren jouw event op.

Illie Mangaro werkt samen met een lokale bioboer ‘korte keten’.  Dat smaak je!  Illie’s chefs zijn creatief met het aanbod van onze lokale bioboer ‘korte keten’.  Daarom kunnen bepaalde gerechten lichtjes wijzigen van samenstelling.

Illie Mangaro is gespecialiseerd in de vegetarische & veganistische keuken.

Illie denkt graag mee met je event. Aarzel niet om ons te contacteren!

Wij bieden catering concepten op maat:

 • Werelds buffet met invloeden uit Thailand, Italië en Marokko…  (vanaf 20 personen)
 • Illie’s healthy deluxe saladebuffet (8 soorten) — €37/pers  (afhaal vanaf 100 personen)
 • Illie’s comfort healthy saladebuffet (5 soorten) — €33/pers (afhaal vanaf 20 personen)
 • Illie’s comfort healthy saladebuffet (3 soorten) — €24/pers (afhaal vanaf 15 personen)
 • Walking Dinner/receptie (vraag via de contactpagina meer info aan- zowel afhaal of verzorging op verplaatsing)
 • Verhoog je immuniteit met Illie volwaardige maaltijd (vegetarisch/veganistisch — €16/portie (+/- 700 gr)

Voor catering kan je je aanvraagformulier invullen via onze contactpagina.

Show cooking formules in samenwerking met onze partners:
vanaf 100 pers

 •  Lokale vleespartner die zich laat beïnvloeden door zowel de klassieke Texas style (Smoker) barbecue en fusioneren die graag met de bombastisch Aziatische streetfood stijl.

Wij zijn huis-cateraar van de volgende feestzalen

 • Blanc Fixe – Drongen, www.blancfixe.be
  Oude pigmentfabriek waarvan het authentieke karakter volledig bewaard is gebleven. Een juweeltje voor trouwfeesten en feesten voor grote groepen
 • De Opera – Gent
  Ideaal voor zakelijke meetings, bedrijfsevents
 • Les Bonneteries – Elleszelles (Ronse), www.bonneteries.be
  Oude textielfabriek in de Vlaamse Ardennen. Vakantiehuis en feestzaak ideaal voor privé- en bedrijfsevents
 • Summerbar Barboris – ‘a secret paradise’ aan Watersportbaan Gent ideaal voor feestjes, recepties, BBQ  www.barboris.be
 • Onze eigen locatie op Dok Noord kan zonder en met catering gehuurd worden (voor 100 personen)

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN

“We zijn zeer tevreden van Illie mangaro! Leuke, vlotte samenwerking met een spontane, energieke madam. Ook zeer lekkere catering.”

“Als we Illie mangaro zouden samenvatten in 2 woorden: (h)eerlijke keuken & no-nonsens. Echt een aanrader!” — Cindy

“Wat een overheerlijk salade buffet. Onze gasten waren ongelooflijk verrast door de geuren, kleuren en soms verrassende smaakcombinaties. Kortom, wij hebben gescoord bij onze vrienden. Je hebt er zeker en vast een paar nieuwe klanten bij.” — Kitty

“Ik wil je nog eens bedanken voor de fijne samenwerking! Je hebt me, dankzij jouw professionele aanpak, een onvergetelijk feest bezorgd! DANKJEWEL Iedereen was er het unaniem mee eens dat jouw keuken heel lekker is, en de bediening navenant. Proficiat!” — Anne

“De lunch van Ilie Mangaro ter gelegenheid van de dag van de kinesitherapie was super lekker. Pure en gezonde keuken. De creativiteit en de klantvriendelijkheid van Ilse staan garant voor kwaliteit.” — UGent

“Bedankt voor de enorm lekkere catering. Het was precies zoals we voor ogen hadden (en zelfs beter).” — Jan

“Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking voor ons trouwfeest met Illie Mangaro en kunnen het enkel aanraden voor iedereen die een tof, verrassend feest wil organiseren.”

“Vorig jaar gingen wij op zoek naar een cateraar. Via de zaal Blanc Fixe hadden we een aantal contacten doorgekregen. Ilse was de eerste kandidaat die onmiddellijk op onze oproep reageerde. Deze vlotte en open manier van communiceren, zowel in het begin als bij het later uitwerken van het feest, heeft bij ons de doorslag gegeven  Wij wouden niet het klassieke trouwfeestdiner en Ilse ging onmiddellijk mee in ons idee van foodsharing en wereldkeuken met Thaise, Marrokaanse en Italiaanse gerechten. Ze bracht zelf veel goede voorstellen op tafel (letterlijk), zoals oude soepterrines van de grootouders / rommelmarkten om het voorgerecht op te fleuren. Op het feest zelf was Ilse en haar team zeer professioneel en hebben we van onze gasten enkel lovende reacties gekregen over de kwali -en kwantiteit van de hapjes, gerechten en dessertjes. Kortom, we zijn er van overtuigd dat we de juiste cateraar hebben gekozen die bijgedragen heeft tot een onvergetelijk feest!” — Jan & Katrijn”

“De afhaalgerechten waren super lekker ! Iedereen heeft er van genoten.

Hartelijke dank.  – Cathy”

“Bedankt voor de foto’s heel fijn om terug te zien! We hadden een enorm fijn kamp en de kookworkshop was ook meer dan geslaagd, wat je kan terugzien op al de lachende gezichten. – Magali”