Lezing Sandra Bekkari & Walking Diner

Lezing Sandra Bekkari & Walking Diner

Donderdag 8 februari 2018, 18u-22u
€55 per persoon

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari coacht al zo’n 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode: een eenvoudige methode waarbij stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes worden aangeleerd dat diëten totaal overbodig maakt. De focus ligt op kleine aanpassingen in je gewoontes die grote veranderingen teweegbrengen. Het resultaat? Een gezonder, slanker en energieker leven!

Sandra Bekkari is auteur van de boeken ‘Gezond en Slank’, ‘Topchefs koken gezond’ en van de bestsellerreeks ‘Nooit meer diëten’ en is tevens gekend van de tv-programma’s ‘Lekker Op’, Lekker mee’ en ‘Out of the box’ op regionale televisie.

Op 8 februari 2018 geeft Sandra een uiteenzetting over de ‘Sana-methode’, een presentatie met tal van praktische tips en voorbeelden hoe ook jij op een eenvoudige en haalbare manier je doel kan bereiken, terwijl je kan blijven genieten van lekker eten!

De lezing zelf duurt ongeveer 1,5 uur, en wordt gevolgd door A&Q sessie. Erna volgt er een korte signeersessie en boekenverkoop.

De lezing wordt aangevuld met een walking diner. Opgelet. Aantal deelnemers is hier beperkt en inschrijven is wel verplicht!