CATERING

CATERING

Als culinaire reisduif brengt Illie Mangaro, Catering & Events, de wereld aan jouw tafel. Gekruid met passie, gekleurd met verbeelding en aangepast aan jouw wensen bieden wij verfijnde gerechten voor elk van jouw evenementen.

Pure producten, authentieke recepten uit verschillende wereldkeukens en een innovatieve toets. Inspiraties uit de lokale keukens van Thailand, Marokko, Italië, Spanje… fleuren jouw event op.

Illie denkt graag mee over jullie wensen en ideeën, aarzel niet ons te contacteren!

Wij bieden catering concepten op maat

 • Werelds buffet (invloeden uit verschillende wereldkeuken)
 • Uitgebreid saladebuffet
 • Walking Diner
 • Salad in a jar
 • In samenwerking met onze partners:
 • Barbeque (Oklahoma) op houtvuur
 • Giant woks
 • Biovarkentje in de rookoven

Wij zijn huis-cateraar van de volgende feestzalen

 • Blanc Fixe – Drongen, www.blancfixe.be
  Oude pigmentfabriek waarvan het authentieke karakter volledig bewaard is gebleven. Een juweeltje voor trouwfeesten en feesten voor grote groepen
 • De Opera – Gent,
  Ideaal voor zakelijke meetings, bedrijfsevents
 • Les Bonneteries – Elleszelles (Ronse), www.bonneteries.be
  Oude textielfabriek in de Vlaamse Ardennen. Vakantiehuis en feestzaak ideaal voor privé- en bedrijfsevents

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN:

We zijn zeer tevreden van Illie mangaro! Leuke, vlotte samenwerking met een spontane, energieke madam.
Ook zeer lekkere catering.

Als we Illie mangaro zouden samenvatten in 2 woorden: (h)eerlijke keuken & no-nonsens.
Echt een aanrader!
Cindy

Wat een overheerlijk salade buffet. Onze gasten waren ongelooflijk verrast door de geuren, kleuren en soms verrassende smaakcombinaties. Kortom, wij hebben gescoord bij onze vrienden. Je hebt er zeker en vast een paar nieuwe klanten bij.
Kitty

Ik wil je nog eens bedanken voor de fijne samenwerking!
Je hebt me, dankzij jouw professionele aanpak, een onvergetelijk feest
bezorgd! DANKJEWEL Iedereen was er het unaniem mee eens dat jouw keuken heel
lekker is, en de bediening navenant.
Proficiat!
Anne

De lunch van Ilie Mangaro ter gelegenheid van de dag van de kinesitherapie was super lekker. Pure en gezonde keuken. De creativiteit en de klantvriendelijkheid van Ilse staan garant voor kwaliteit.
UGent

Bedankt voor de enorm lekkere catering. Het was precies zoals we voor ogen hadden (en zelfs beter).
Jan

Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking voor ons trouwfeest met Illie Mangaro en kunnen het enkel aanraden voor iedereen die een tof, verrassend feest wil organiseren.

Vorig jaar gingen wij op zoek naar een cateraar. Via de zaal Blanc Fixe hadden we een aantal contacten doorgekregen. Ilse was de eerste kandidaat die onmiddellijk op onze oproep reageerde. Deze vlotte en open manier van communiceren, zowel in het begin als bij het later uitwerken van het feest, heeft bij ons de doorslag gegeven  Wij wouden niet het klassieke trouwfeestdiner en Ilse ging onmiddellijk mee in ons idee van foodsharing en wereldkeuken met Thaise, Marrokaanse en Italiaanse gerechten. Ze bracht zelf veel goede voorstellen op tafel (letterlijk), zoals oude soepterrines van de grootouders / rommelmarkten om het voorgerecht op te fleuren. Op het feest zelf was Ilse en haar team zeer professioneel en hebben we van onze gasten enkel lovende reacties gekregen over de kwali -en kwantiteit van de hapjes, gerechten en dessertjes.

Kortom, we zijn er van overtuigd dat we de juiste cateraar hebben gekozen die bijgedragen heeft tot een onvergetelijk feest!
Jan & Katrijn